• Libido

Mannelijke potentie verhoging

Deze bestaat uit een formule van 18 natuurlijke ingrediënten die de mannelijke (sexuele) potentie & libido verhoogt, maar ook de prostaat beter laat functioneren waardoor de kwaliteit van de sperma en de algemene vruchtbaarheid (meer zaadjes) verbetert.

L-Arginine 1.50 mg
Inmiddels is voldoende aangetoond dat L-Arginine kan helpen bij erectieproblemen bij mannen. Larginine en Stikstofoxide spelen hierin een belangrijke rol voor het ontspannen van de zwellichamen en stroming van het bloed naar het geslachtsdeel wat zorgt voor een erectie. Maar liefst 80% van de mannen waar de tests op werden uitgevoerd zagen een aanzienlijke verbetering bij het krijgen van een erectie. Daarnaast gaf deze stof ook een positief effect op de libido van de mannen. L-Arginine speelt ook een rol bij het verbeteren van de vruchtbaarheid (kwaliteit van het sperma).

Nettle Leaf (brandnetel) 1.50 mg
Dieronderzoek naar de werking van brandnetel laat zien dat deze krachtige plant de omzetting van testosteron in dihydrotestosteron - een krachtigere vorm van testosteron - kan voorkomen. Door deze conversie te stoppen, kan de tevens de groei van de prostaat worden tegen gegaan.

Cayenne 1.50 mg.
Cayennepeper bevat relatief veel vitamine A en bevat ook vitamine B2, vitamine B6, vitamine C, vitamine E, kalium en mangaan. Het actieve bestanddeel heet capsaïcine. Dit heeft een metabolisme-stimulerende eigenschappen.

Muira Puama 1.50 mg.
muira puama betekent letterlijk 'potentiehout' en wordt ook wel een afrodisiacum genoemd. Het werkt stimulerend en potentieverhogend. De afrodiserende werking bestaat onder andere uit het feit dat het de gevoeligheid van de huid en de geslachtsorganen verhoogt.

Orchic Substance 1.50 mg
Orchic substance bevordert de aanmaak van testosteron in het mannelijke lichaam. Testosteron speelt een belangrijke rol in het bevorderen van zin in seks en het libido.

Oyster Meat (oester extract) 1.50 mg
Oesters zijn een afrodisiacum, wat betekent dat ze het libido en seksuele prestaties kunnen helpen verbeteren.

Tribulus Terrestris 1.50 mg
Tribulus is één van de populairste kruiden onder mannen, het is een van de beste oplossingen voor hormonale ondersteuning. Tribulus wordt daarom veel gebruikt voor de ondersteuning van het libido.

Zinc 1.50 mg.
Zink is een mineraal dat bijdraagt aan de vorming van zaadcellen. Zink heeft ook invloed op de aanmaak van een aantal hormonen, waaronder testosteron. Uit onderzoek blijkt dat een te kort aan zink zorgt voor lage concentraties hormonen in het bloed, waaronder testosteron. Hierdoor vermindert o.a. de hoeveelheid sperma.

Sarsaparilla 1.50 mg.,
Sarsaparilla werkt als een diureticum en werkt bloedzuiverend, urinedrijvend en urinezuurdrijvend. Het draagt bij aan de normale werking van het hormoonsysteem en stimuleert het libido.

Astragalus 1.50 mg
Astragalus is een van de meest potente kruiden op aarde. Al meer dan 2000 jaar geniet astragalus in China een ongekende populariteit om de energie en vitaliteit te verhogen.

Licorice Root 1.50 mg
In veel ayurvedische teksten wordt gezegd dat zoethout een afrodisiacum in de natuur is waarvan de geur voldoende is om het libido van een man te verhogen.

Pumpkin Seed 1.50 mg
Een studie wees uit dat pompoenpitten een geweldige libido-booster zijn. Pompoenpitten zijn rijk aan omega-3 essentiële vetzuren, die fungeren als een voorloper van prostaglandinen - hormoonachtige stoffen die belangrijk zijn voor de seksuele gezondheid.

Boron 1.50 mg (borium)
Het sporenmineraal borium is een micronutriënt en een mineraal dat betrokken is bij de aanmaak van testosteron. Recent onderzoek suggereert dat Borium mogelijk zorgt voor de evolutie van het leven op aarde.

Pygeum 1.50 mg
Pygeum kan bij mannen nuttig zijn voor veelvoorkomende aandoeningen zoals erectiestoornissen. Sommige klinische onderzoeken tonen zelfs aan dat patiënten die dit type extract gebruiken, een verbetering van seksueel gedrag vertonen. Bovendien kan het ook nuttig zijn om de vruchtbaarheid te verbeteren. Als de prostaat goed wordt gevoed, verbetert de kwaliteit van het sperma. Dit leidt tot een verbeterd vruchtbaarheidscijfer. Het is bijvoorbeeld bekend dat het androgeenblokkerende vermogen van pygeum de gezondheid van het haar kan verbeteren.

Maca 1.50 mg (Lepidium meyenii of Peruaanse ginseng)
De maca-wortel heeft het vermogen om het libido te verhogen en er is aardig wat onderzoek naar gedaan. Een studie in 2002 toonde aan dat mannen die 1,5 of 3 gram maca per dag slikten, een verhoogd libido hadden in vergelijking met degenen die een placebo kregen. Maca biedt tevens tal van voordelen bij mannen die lijden aan erectiestoornissen.

Horny Goat Weed 1.50 mg (Elfenbloem of Epimedium)
Horny Goat Weed is één van de meest populaire libido kruiden en wordt al vele eeuwen gebruikt om de potentie te verhogen. letterlijk vertaald is het ‘geil geitenkruid’. De legende is dat geitenhoeders zagen dat geiten opgewonden werden na het eten van het kruid, vandaar de naam. Het verhoogt de sexuele activiteit door het verhogen van het testosteron gehalte in het lichaam.

Oatstraw 1.50 mg (avena sativa)
Oatstraw (Haverstro) heeft een reputatie in de gezondheid van mannen als een seksuele prestatieverbeteraar. Het wordt ook aanbevolen voor het stimuleren van de geestelijke gezondheid en als een herstellend middel voor het zenuwstelsel.

Catuaba 1.50 mg.
Catuaba wordt voornamelijk gebruikt als een afrodisiacum. Het is bekend om zijn potentieverhogende en seksueel stimulerende werking. Catuaba vergroot de gevoeligheid van de huid en de geslachtsorganen en stimuleert de geslachtsdrift. Orgasmes worden intenser en het uithoudingsvermogen neemt toe.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker juist werkt.